مهاجرت چیست؟ چگونه مهاجرت کنیم؟

مهاجرت

شاید در گذشته‌ بسیار دور که انسان‌ها زندگی بسیار ساده‌ای داشتند، کمتر کسی به فکر مهاجرت از یک شهر به شهر دیگر و زندگی در جایی به غیر از زادگاه خود بود؛ اما این روزها افراد زیادی در سراسر دنیا به دلایل مختلفی مانند تحصیل یا کار در کشوری بهتر اقدام به مهاجرت می‌کنند. شاید شما هم اخیرا به فکر مهاجرت از ایران افتاده باشید، طبیعی است که سوالات بی‌شماری درباره این موضوع در ذهنتان شکل گرفته باشد؛ برای مثال چگونه مهاجرت کنیم؟ شرایط مهاجرت ایرانیان به خارج از کشور چیست؟ مهاجرت به خارج برای تحصیل چگونه است؟ در این مقاله قصد داریم به تمامی سوال‌های شما پاسخ دهیم و شما را با صفر تا صد مهاجرت به خارج از کشور آشنا کنیم.

مهاجرت چیست؟

مهاجرت قدمت و تاریخچه‌ای به اندازه عمر انسان‌ها دارد و عبارت است از جابه‌جایی افراد از مکانی به مکان دیگر. این جابه‌جایی می‌تواند از یک شهر به شهر دیگر یا از کشوری به کشور دیگر صورت گیرد. مهاجرت می‌تواند به دلایل مختلفی انجام شود. مانند داشتن زندگی بهتر تحصیلات در کشور دیگر به دلیل مشکلات سیاسی شرایط کاری مناسب‌تر و زندگی در کشوری امن هر کشوری شرایط و قوانین مهاجرت خاص خود را دارد که قبل از عزیمت به آن کشور باید از این قوانین آگاهی کامل داشته باشید. همچنین باید از قبل خود را برای شرایط جدیدی که در انتظار شما است آماده کنید. برای مثال زبان آن کشور را بیاموزید و این نکته را در نظر بگیرید که در ابتدا ممکن است شرایط زندگی در کشور جدید برای شما سخت باشد و باید برای وفق دادن خود با اوضاع جدید تلاش زیادی کنید.

آمار مهاجرت از ایران

از سال ۱۹۹۰ تا سال ۲۰۲۰ مهاجرت از ایران رشد چشمگیری داشته است. که درصد زیادی از این مهاجران را دانشجویان تشکیل می‌دهند. بررسی نمودارهای مربوط به مهاجرت از ایران نشان می‌دهد که تقریبا نیمی از جمعیت مهاجران را آقایان و نیمی از آن را خانم‌ها تشکیل می‌دهند. طبیعتا تعداد افرادی که برای مهاجرات درخواست می‌دهند از تعداد مهاجران بیشتر است. به این دلیل که با درخواست اقامت برخی افراد از سوی کشورهای مقصد موافقت نمی‌شود. همچنین در سال‌های اخیر آمار اخذ مجوز اقامت موقت بسیار بیشتر از مجوز اقامت دائم بوده است. از سال‌های ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۹ میلادی، ایرانی‌ها بیشتر به پنج کشور اروپایی سوئد، هلند، انگلیس، ایتالیا و آلمان مهاجرت کرده‌اند. البته کشور کانادا نیز یکی از کشورهای پرطرفدار بین ایرانی‌ها برای مهاجرت و گرفتن اقامت محسوب می‌شود.

چگونه مهاجرت کنیم؟

اولین و اساسی‌ترین سوال در زمینه مهاجرت این است که چگونه مهاجرت کنیم؟ قبل از هر چیزی شما باید دلیل مهاجرتتان را برای خود به صورت واضح و روشن مشخص کنید و پس از آن برای انجام مهاجرت برنامه‌ریزی کنید. راه‌های مهاجرت به خارج از کشور بسیار متنوع هستند و اینکه شما چگونه و از چه راهی مهاجرت کنید به هدف خودتان از مهاجرت و نیز شرایط کشوری که قصد دارید در آن زندگی کنید بستگی دارد. به طور کلی راه‌های مهاجرت از ایران شامل مهاجرت تحصیلی مهاجرت کاری مهاجرت از طریق سرمایه‌گذاری مهاجرت از طریق پناهندگی و مهاجرت از طریق ازدواج است. برای مشاوره مهاجرت به خارج از کشور و کسب اطلاعات بیشتر از نحوه مهاجرت به خارج از کشور شما می‌توانید به موسسات مهاجرت مراجعه کنید یا یک وکیل مهاجرت استخدام کنید.

راه های مهاجرت از ایران

همان طور که گفتیم روش‌ های مهاجرت به خارج از کشور متنوع هستند و هر فردی با توجه به شرایط خود می‌تواند از یکی از راه های مهاجرت از ایران استفاده کند.

انواع روش های مهاجرت به خارج از کشور عبارت است از:

  • مهاجرت تحصیلی
  • مهاجرت کاری
  • مهاجرت از طریق پناهندگی
  • مهاجرت از طریق سرمایه‌گذاری
  • مهاجرت کارآفرینی یا استارتاپی
  • مهاجرت از طریق ازدواج
  • مهاجرت از طریق دعوت نامه
  • مهاجرت از طریق تولد
  • مهاجرت از طریق همراه

مهاجرت تحصیلی

مهاجرت به خارج برای تحصیل مخصوص دانشجویان و به طور کلی افرادی است که به دنبال کشور مناسبی برای ادامه تحصیل هستند. مزیت این روش این است که تمام دانشجویان در همه مقاطع تحصیلی در صورت تمایل می‌توانند از این روش برای اخذ ویزای تحصیلی استفاده کنند و مجوز اقامت موقت در آن کشور را به دست آورند. شرایط مهاجرت تحصیلی به خارج از کشور به کشور مقصد بستگی دارد و به عبارت دیگر شرایط مهاجرت تحصیلی در کشورهای مختلف با یکدیگر متفاوت است.

برای مهاجرت تحصیلی شما می‌توانید از دو روش اقدام کنید.شما می‌توانید درخواست پذیرش خود را به یکی از دانشگاه‌های خارج از کشور ارسال کنید یا از راه به دست آوردن بورسیه تحصیلی اقدام کنید. در هر صورت شما باید تمامی مدارک لازم برای این کار را داشته باشید. برای مثال داشتن نامه پذیرش از دانشگاه مورد نظر، مدرک زبان، مدارک تحصیلی قبلی، مدارک هویتی، رزومه قبلی و ریز نمرات سال‌های تحصیلی قبل برای مهاجرت تحصیلی لازم است. اگر کسی به دنبال روشی برای مهاجرت به خارج بدون پول یا مهاجرت رایگان به خارج است می‌تواند روش مهاجرت تحصیلی و گرفتن بورسیه تحصیلی را امتحان کند.

مهاجرت کاری

یکی از راه‌های پرطرفدار برای دست‌یابی به اقامت خارج از کشور، مهاجرت کاری است. از آنجایی که هر فردی در دنیا در یک زمینه خاص توانایی و تخصص دارد، این روش برای همه افراد کاربرد دارد.بسیاری از افراد به منظور داشتن موقعیت شغلی بهتر یا کسب درآمد بالاتر به دنبال اقامت کاری در خارج از کشور هستند و به همین دلیل است که آمار مهاجرت از این روش به نسبت سایر روش‌ها بیشتر است. شما برای مهاجرت کاری به یک ویزای کاری احتیاج دارید. برای اخذ ویزای کاری شما باید مدرک معتبر زبان انگلیسی داشته باشد. به علاوه داشتن گواهی معتبری از سوابق کاری و علمی، گواهی اشتغال در شغل فعلی، مدارک تحصیلی مورد نیاز و نامه تمکن مالی برای اخذ ویزای کاری الزامی است. هر کشوری که صاحب صنایع پیشرفته‌تر و بخش خدماتی فعال‌تری باشد طبیعتا به نیروی کار بیشتری نیاز دارد و از مهاجرت نیروهای متخصص از کشورهای دیگر استقبال بیشتری می‌کند.

البته بعضی از کشورها مانند آلمان و استرالیا دارای شرط سنی برای پذیرش نیروی کار هستند و برای مهاجرت کاری به بعضی از کشورها مانند آلمان، سوئد، ایتالیا و سوئیس علاوه بر زبان انگلیسی شما باید به زبان آن کشور نیز تسلط داشته باشید.

مهاجرت از طریق پناهندگی

بعضی از افراد مشکلاتی از قبیل مسائل سیاسی اجتماعی مذهبی در کشور خود دارند و نمی‌توانند با این شرایط کنار بیایند. به همین دلیل این افراد تحت عنوان پناهندگی به کشورهای دیگر مهاجرت می‌کنند. این طریقه مهاجرت از ایران نسبت به سایر روش‌ها ریسک بسیار بالاتری دارد. زیرا فرد مهاجر به نحوی از کشور خود فرار می‌کند. برای این روش قوانین مهاجرت کم و بیش صدق می‌کند. مثلا قانون جهانی کنوانسیون ۱۹۵۱ برای حمایت از حقوق پناهندگان طراحی شده است. اما با این حال پناهندگان باید ریسک از دست دادن اموال یا حتی جان خود را در نظر داشته باشند. یکی از بزرگترین خطراتی که در کمین چنین مهاجرانی است، خطر گرفتار شدن به دست قاچاقچیان انسان است. همچنین این افراد باید مدت نامعلومی را در اردوگاه‌هایی با شرایط نامطلوب سپری کنند و در انتظار دریافت گواهی موقت پناهندگی بمانند.

مهاجرت از طریق سرمایه‌گذاری

این روش مهاجرت به نوعی اخذ اقامت از طریق تمکن مالی محسوب می‌شود. زیرا تنها کسانی می‌توانند از این روش استفاده کنند که سرمایه زیادی داشته باشند و بخواهند کسب و کار یا شرکت خود را در کشور دیگری توسعه دهند و دست به کارآفرینی بزنند. در نتیجه افراد باید حتما بودجه کافی برای این کار را در اختیار داشته باشند. سرمایه گذاری در یک کشور تنها به تاسیس یک شرکت محدود نمی‌شود بلکه خرید ملک هم یکی از روش‌های مهاجرت از طریق سرمایه ‌گذاری است.

مهاجرت کارآفرینی یا استارتاپی

هر کشوری تمایل دارد شرایط اقتصادی خود را ارتقا دهد. از این رو اکثر کشورها از مهاجرانی که کارآفرین‌های موفقی هستند استقبال می‌کنند. در اولین قدم کشور مورد نظر برای دعوت از فرد کارآفرین ویزای استارتاپی صادر می‌کند تا فرد مهاجر با سرمایه خود یک فعالیت اقتصادی موثر را در کشور مقصد شروع کند. کشورهایی مانند انگلیس، دانمارک، استرالیا، کانادا و آلمان بهترین شرایط را برای مهاجرت از طریق استارتاپ دارند و افراد مستعد می‌توانند در این کشورها اقدام به اخذ اقامت با ثبت شرکت کنند.

مهاجرت از طریق ازدواج

اخذ اقامت از طریق ازدواج به این معنی است که فرد مهاجر با شخصی که تابعیت یک کشور را دارد ازدواج کند و از این راه به ویزای مهاجرتی و اقامت دائم دست یابد. قوانین مهاجرت از طریق ازدواج در کشورهای مختلف با یکدیگر تفاوت‌هایی دارد. برای مثال اگر قصد ازدواج با شخصی را دارید که تابعیت یکی از کشورهای اروپایی را دارد باید حتما شرایط مالی مناسب و کسب و کار معتبری داشته باشید و بتوانید شرایط زندگی خوبی برای شریک زندگی‌تان فراهم کنید.

مهاجرت از طریق دعوت نامه

یکی از انواع مهاجرت به خارج از کشور مهاجرت از طریق دعوت نامه است. دعوت نامه می‌تواند از سوی خویشاوندانی که در یک کشور اقامت دارند برای بستگان خود جهت اخذ اقامت موقت یا دائم در آن کشور ارسال شود. فردی که دعوت نامه از سمت او ارسال می‌شود تعهد دارد که هر گونه خطا و قانون شکنی از سمت فرد دعوت شونده را به عهده بگیرد. گاهی دعوت نامه‌ ها از سمت سازمان‌ها یا شرکت‌هایی به منظور بازدید یا شرکت در همایش ارسال می‌شود که از این دعوت نامه‌ها می‌توان به دعوت نامه‌های تجاری پزشکی توریستی و کاری اشاره کرد.

مهاجرت از طریق تولد

یکی از روش‌های محبوب برای اخذ اقامت خانوادگی در یک کشور مهاجرت از طریق تولد است. این موضوع به این معنا است که اگر کودکی در یک کشور خارجی متولد شود دارای حق شهروندی برای آن کشور خواهد بود. مزیت‌های این روش تنها شامل خود آن کودک نمی‌شود بلکه پدر و مادر چنین کودکانی می‌توانند برای اخذ اقامت در آن کشور و گرفتن حق شهروندی اقدام کنند. البته این کار به همین سادگی نیست و لازم است مراحل قانونی برای آن طی شود. دو کشور محبوب برای مهاجرت از طریق تولد کشورهای کانادا و امریکا هستند.

مهاجرت از طریق همراه

گاهی افرادی که برای ادامه تحصیل به یک کشور دیگر مهاجرت می‌کنند تمایل دارند که اعضای خانواده را نیز به همراه خود به آن کشور ببرند. برای مثال والدینی که فرزند آنها ویزای تحصیلی برای مهاجرت به یک کشور خارجی را دارد می‌توانند ویزای همراه دریافت کنند. دانشجویان متاهل یا افرادی متاهلی که ویزای کاری دارند می‌توانند برای همسر و فرزندان خود ویزای همراه دریافت کنند و خانواده‌شان را همراه خود به کشور مورد نظر ببرند. دریافت ویزای همراه قوانین مخصوص به خود را دارد همچنین ویزای دانشجویی و ویزای همراه شامل مدت زمان محدود و مشخصی هستند و این مدت زمان برای ویزای همراه و ویزای دانشجویان یا دانش‌آموزان متفاوت است.

بهترین راه مهاجرت از ایران

همان طور که می‌دانید روش‌های مهاجرتی بسیار متنوع هستند. که در این مقاله هم به رایج‌ترین راه‌های مهاجرت اشاره کردیم. همچنین گفته شد که این بستگی به شرایط خودتان دارد که کدام روش مهاجرتی را مناسب شرایط و موقعیت خود بدانید. برای مثال برای دانشجویان بهترین راه مهاجرت، مهاجرت تحصیلی است. اما به طور کلی طبق آمار اخیر اولین و بالاترین آمار مهاجرت به روش مهاجرت کاری مربوط می‌شود. یعنی درصد بالایی از مهاجران علاقه دارند از این روش برای اخذ اقامت موقت یا دائمی استفاده کنند و درصد رضایت مهاجران در این روش بالاتر از سایر روش‌های مهاجرتی است. بعد از مهاجرت کاری، مهاجرت به خارج برای تحصیل در رتبه دوم قرار دارد و سایر روش‌های مهاجرتی که در این مقاله ذکر شدند در رتبه‌های بعدی از نظر محبوبیت قرار می‌گیرند.

بهترین کشورها برای مهاجرت کدامند؟

پاسخ این سوال تا حد زیادی به هدف شما از مهاجرت و سطح انتظاراتتان از کشور مورد نظر بستگی دارد. برای مثال اگر شما قصد ادامه تحصیل در یک رشته دانشگاهی خاص دارید برخی از کشورها برای ادامه تحصیل شما مناسب‌تر هستند. قبل از مهاجرت به یک کشور خاص شما باید آن کشور را از نظر موقعیت جغرافیایی سطح رفاه موقعیت‌های شغلی زبان رسمی فرهنگ جامعه بسنجید.با این حال طبق آمار سال‌های اخیر برخی از کشورها درصد بیشتری از کل مهاجرت‌ها را در دنیا به خود اختصاص داده‌اند و به عبارت دیگر مهاجر پذیرتر بوده‌اند. طبق آماری که در سال ۲۰۲۰ منتشر شد کشورهای استرالیا سوئیس آلمان سوئد دانمارک امریکا نروژ فنلاند و هلند از جمله کشورهایی هستند که به عنوان مقصد اصلی برای مهاجران انتخاب شده‌اند و آمار مهاجرت به این کشورها بالا بوده است. و کشور کانادا به دلیل سطح بالای زندگی شرایط اقتصادی پایدار و مطلوب و امنیت اجتماعی بالا بهترین مقصد از نظر مهاجران بوده است.

حداقل هزینه مهاجرت از ایران

اگر تصمیم به مهاجرت دارید اولین گام این است که برای دستیابی به هدف خود برنامه ریزی کنید و شرایط لازم برای مهاجرت را فراهم کنید. در این میان تامین حداقل هزینه و بودجه لازم برای مهاجرت در اولویت قرار دارد. البته هزینه مهاجرت به عوامل مختلفی مانند کشور مورد نظر شرایط فرد مهاجر روش مهاجرت بستگی دارد. زیرا هزینه‌ها در برخی از کشورها نسبت به سایر کشورها بالاتر هستند. بنابراین متوجه می‌شویم که نمی‌توان برای همه افراد یک مبلغ خاص را به عنوان حداقل هزینه مورد نیاز برای مهاجرت در نظر گرفت. به علاوه روش‌هایی برای کاهش هزینه‌های مهاجرت و اقامت ارزان در خارج از کشور وجود دارد. حتی در برخی از این روش‌ها فرد می‌تواند روی مهاجرت به خارج بدون پول هم حساب کند.

اقامت خارج از کشور

برای اقامت در خارج از ایران شما می‌توانید از روش‌های مختلفی استفاده کنید. اکثر افراد ابتدا برای اخذ اقامت موقت اقدام می‌کنند. سپس اگر شرایط مناسب پیش برود شما می‌توانید اقامت دائم آن کشور را به دست آورید. برای اقامت در خارج از کشور رایج‌ترین روش‌ها دریافت ویزای کاری ویزای فرصت مطالعاتی یا ویزای تحصیلی است. فرد مهاجر فرصت دارد که در مدت اقامت خود در آن کشور یک شغل مناسب برای خود پیدا کند. این مدت زمان معمولا بین ۳ تا ۶ ماه در نظر گرفته می‌شود و در صورت انجام آن فرد می‌تواند اقامت موقت آن کشور را به دست آورد و حتی برای اعضای خانواده خود ویزای همراه دریافت کند. نکته مهمی که در مورد اقامت خارج از کشور باید به یاد داشته باشید این است که گرفتن اقامت یک کشور به معنای تابعیت آن کشور نیست.

شرایط اقامت خارج از کشور

از سوالات پرتکرار در زمینه مهاجرت این است که چگونه در خارج اقامت بگیریم؟ یا شرایط اقامت در خارج از کشور چیست؟ شرایط اقامت در خارج کشور تا حد زیادی به کشور مقصدتان و نوع اقامت شما بستگی دارد. کلیات قوانین اقامت در خارج برای بسیاری از کشورها مشابه است و اکثرا کشورها تفاوت‌های جزئی در این زمینه دارند. برای مثال در بسیاری از کشورها مثل استرالیا و نیوزیلند اگر فرد مهاجر به مدت پنج سال در آن کشور اقامت داشته باشد و در طول این مدت از کشور خارج نشود پس از سپری کردن این پنج سال می‌تواند اقامت دائمی آن کشور را به دست آورد. در تمامی کشورها اگر فرد مهاجر بر خلاف قوانین آن کشور رفتار کند و خطایی از جانب او رخ دهد اقامت او در آن کشور لغو خواهد شد.

شما چه قصدتان اقامت دائم یا اقامت موقت در یک کشور باشد نیاز به اخذ ویزای مهاجرتی دارید. این اولین و مهم‌ترین گام در اخذ اقامت خارج از کشور است. دریافت ویزا نیاز به سپری کردن زمانی بین ۳ تا ۶ ماه و طی مراحل قانونی مختلف دارد. ویزا در واقع مدرک و سند معتبری است که به شما اجازه ورود به یک کشور و اقامت کوتاه مدت داده و بدون آن مهاجرت شما غیرقانونی خواهد بود. ویزا می‌تواند عناوین مختلفی مانند ویزای کاری، ویزای توریستی، ویزای تحصیلی و ویزای همراه داشته باشد و مدت زمان استفاده از آن مشخص و محدود است. برای دریافت ویزا شما باید ابتدا درخواست خود را از طریق موسسات مهاجرت به سفارت آن کشور ارسال کنید. برای آگاهی از شرایط اخذ ویزای مدارک مورد نیاز آن می‌توانید به وب سایت‌ سفارت یا کنسولگری کشور مورد نظر مراجعه کنید.

هزینه اقامت خارج از ایران

مهاجرت به کشورهای خارجی همراه با چالش‌های مختلفی همراه است. برای مثال فرد مهاجر باید خود را با یک فرهنگ بیگانه وفق دهد یا جهت دریافت اقامت دائمی آن کشور تلاش زیادی کند. یکی از چالش‌های پیش روی بسیاری از مهاجران، تامین هزینه‌های اقامت در خارج از کشور است. هزینه اقامت خارج از ایران تنها محدود به هزینه‌هایی که بعد از اقامت پرداخت می‌کنید نمی‌شود. بلکه از همان ابتدا شما باید هزینه‌هایی برای استخدام وکیل مهاجرت، اخذ ویزا، ترجمه مدارک، تهیه بلیط هواپیما، هزینه‌های مربوط به تهیه مسکن در شهر مورد نظر و… متقبل شوید. همچنین بسته به روشی که برای مهاجرت انتخاب کرده‌اید هزینه‌های شما متغیر خواهد بود. برای مثال هزینه دریافت ویزای تحصیلی در کشورهای اروپایی چیزی حدود ۱۵۰ تا ۲۰۰ دلار است و این هزینه برای سرمایه گذاری در کشورهای خارجی حدود ۱۲۰۰۰ الی ۱۵۰۰۰ دلار است.

آیا مهاجرت تصمیم درستی است؟

برای دست‌یابی به پاسخ این سوال لازم است به بررسی مزایا و معایب مهاجرت به خارج از کشور بپردازیم. بسیاری از افراد به هدف ارتقای سطح زندگی خود، پیشرفت شغلی یا ادامه تحصیل به کشورهایی با شرایط بهتر مهاجرت می‌کنند اما همواره مشکلات مهاجرت وجود دارد و ممکن است برخی از متقاضیان مهاجرت را به این فکر بیندازد که آیا مهاجرت کار درستی است؟ برخی از مشکلات مهاجرت به خارج از کشور عبارت است از:

  • تسلط به یک زبان بیگانه
  • زندگی کردن در یک فرهنگ بیگانه
  • مشکلات مالی و اقتصادی
  • دوره‌های بیکاری
  • یافتن شغل و تلاش برای نگه داشتن آن
  • محدود بودن زمان اقامت احساس تنهایی

البته اکثر این مشکلات موقتی هستند و اگر فردی در جهت درست تلاش کرده و صبر داشته باشد می‌تواند به تدریج به تمامی این مشکلات غلبه کند.

در مورد میزان رضایت مهاجران می‌توان گفت طبق نظر سنجی‌های انجام شده بیشتر از نیمی از مهاجران از مهاجرت خود رضایت داشته و اعتقاد دارند که علی‌رغم وجود مشکلات مهاجرت و اقامت در یک کشور پیشرفته‌تر توانسته است به ارتقای سطح زندگی آنها کمک زیادی کند. میزان رضایت مهاجران با یکدیگر متفاوت است و به عواملی مانند: توانایی فرد در هماهنگ شدن با شرایط کشور بیگانه و دست‌آوردهای او در طی مدت اقامت بستگی دارد. همچنین برای بررسی میزان رضایت مهاجران باید خطرات و مشکلات مهاجرت را نیز در نظر گرفت که در ادامه به آن می‌پردازیم.

مشکلات مهاجرت به خارج

اگر مهاجرت به صورت قانونی صورت بگیرد خطرات و مشکلات مهاجران به حداقل می‌رسد ولی کاملا حذف نمی‌شود. واضح است افرادی که از راه‌های غیرقانونی دست به مهاجرت زده‌اند در معرض انواع خطرات مالی و جانی قرار دارند. برای مثال در همین مقاله به روش مهاجرت از طریق پناهندگی که روشی غیرقانونی است اشاره کردیم و گفتیم افرادی که از طریق پناهندگی اقدام می‌کنند باید در مدت زمان نامشخصی در کمپ‌های مهاجرتی منتظر بمانند. شرایط زندگی در این کمپ‌ها به هیچ وجه مناسب نبوده و حتی ممکن است افراد در طی این مدت به دام قاچاقچیان انسان گرفتار شوند. البته این به معنی نیست افرادی که قانونی مهاجرت کرده‌اند با هیچ مشکل یا خطری روبه‌رو نمی‌شوند. در بسیاری از کشورهای اروپایی شهروندان عقیده دارند ورود مهاجران می‌تواند به عنوان تهدیدی برای امنیت فرهنگی و اقتصادی آن‌ها محسوب شود و حتی میزان جرم و جنایت در کشور را افزایش دهد.

وکیل مهاجرت برای مهاجرت از ایران

اگر قصد مهاجرت به خارج از ایران را دارید لازم است برای گرفتن وکیل مهاجرت اقدام کنید. وکیل مهاجرت کارهای مربوط به مهاجرت اقامت و گرفتن ویزا را به جریان می‌اندازد و شما را از راه‌های قانونی درخواست اقامت و قوانین مهاجرت مخصوص هر کشور آگاه می‌کند. با این کار شما می‌توانید اقدامات خود را از روش مناسب و با سرعت بیشتری پیش ببرید و امنیت و آرامش ذهنی داشته باشید. هرگاه در مسئله‌ای سوالی برای شما پیش آمد یا اطلاعات کافی نداشتید می‌توانید از وکیل مهاجرت خود کمک بگیرید.

مزایای مهاجرت به خارج

مهاجرت به خارج از کشور معایب و مشکلات و نیز مزایایی برای مهاجران دارد و این خود فرد مهاجر است که باید شخصا تصمیم بگیرد که مهاجرت در نهایت به سود او تمام خواهد شد یا باید از آن چشم پوشی کند. مشکلات مهاجرت به خارج از کشور را ذکر کردیم و اکنون زمان بررسی مزایای مربوط به مهاجرت است. برخی از مزایای مهاجرت به خارج از کشور که افراد برای دست‌یابی به آنها مهاجرت می‌کنند عبارت است از:

  • رشد اقتصادی و به دست آوردن شرایط شغلی بهتر
  • شرایط و امکانات تحصیلی بهتر
  • امکان سرمایه گذاری و شروع یک استارتاپ جدید در کشوری پیشرفته
  • آزادی و رفاه اجتماعی بیشتر
  • تجربه زندگی متفاوت و مستقل برای جوانان و نوجوانان
  • دسترسی به خدمات درمانی بهتر و روش‌های درمانی پیشرفته‌تر
  • فراهم کردن شرایط زندگی بهتر برای نسل‌های آینده

مزایای استفاده از وکیل مهاجرت

وکیل مهاجرت راه‌های گرفتن اقامت ارزان در خارج از کشور را به شما نشان می‌دهد و همین موضوع باعث کاهش هزینه‌های شما می‌شود. به‌علاوه او اطلاعات مفیدی در مورد فرهنگ کشور مورد نظر بهترین زمان ممکن برای مهاجرت شرایط اجتماعی و سیاسی آن کشور سطح رفاه و امکانات رفاهی کشور مورد نظر وضعیت تحصیل و موقعیت شغلی کشوری که قصد مهاجرت به آن را دارید در اختیار شما قرار می‌دهد. این موضوع به شما کمک می‌کند که تصمیم بهتری برای خود بگیرید و با اطلاعات کافی به کشور مورد نظر سفر کنید. همچنین با اطلاعاتی که وکیل مهاجرت در اختیار شما قرار داده است می‌توانید خود را از قبل برای مشکلات احتمالی پیش‌ رو آماده کنید. از این رو مجموعه آرکاتوریسم این امکان را برای شما فراهم کرده تا با خیال اسوده مهاجرت کنید.

مشاوره مهاجرت به خارج از کشور

اگر رویای ارتقای کیفیت زندگی خود را دارید و می‌خواهید از راه مهاجرت به این رویا دست پیدا کنید ابتدا باید هدفتان از مهاجرت را به روشنی مشخص کنید و با توجه به توانایی‌ها و نیز سطح توقعات‌تان برای این کار تصمیم بگیرید. بدون شک مسئله مهاجرت پیچیدگی‌های زیادی دارد و شما با سوالات زیادی در این زمینه روبه‌رو خواهید شد. سوالاتی از قبیل اخذ اقامت یعنی چه؟ چگونه در خارج اقامت بگیریم؟ برای گرفتن اقامت چه اقداماتی لازم است؟ بهتر است برای کسب اطلاعات دقیق‌تر بعد از مشخص کردن مقصد مورد نظر و روش مهاجرتی مناسب خود می‌توانید از مشاوران آگاه و متخصص ما کمک بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *